O nama

Privredno društvo AGROVISION DOO je osnovano 24.11.2010. godine.

Osnovna delatnost: uvoz i promet na veliko i malo sredstava za zaštitu bilja, sredstava za ishranu bilja i ostalog repromaterijala za savremenu poljoprivrednu proizvodnju.

Misija: Privrednog društva jeste snabdevanje poljoprivrednih proizvođača sredstvima za zaštitu bilja i ostalim repromaterijalima za savremenu poljoprivrednu proizvodnju, uz primenu najboljeg i najsavremenijeg znanja u oblasti poljoprivredne proizvodnje.

Naše poslovanje je zasnovano na principu: STRUKA ISPRED TRGOVINE.

Ostvaruje se edukacijom kupaca-proizvođača u oblasti integralne proizvodnje i integralne zaštite bilja, sa ciljem da oni proizvedu kvalitetnu i zdravstveno bezbednu hranu, konkurentnu na domaćem i ino tržištu.

Edukaciju ostvarujemo permanentno, putem:

- predavanja-radionica,
- preporuka za zaštitu bilja, na osnovu praćenja uslova za pojavu i razvoj glavnih prouzrokovača biljnih bolesti i štetočina, te slanjem SMS poruka,
- izrade flajera i postera, kojima se nude moguća rešenja za određene probleme u zaštiti bilja,
- učešća (direktnog ili putem priloga) u specijalizovanim tv emisijima, u kojima nudimo biološki efikasna, ekološki prihvatljiva i ekonomski profitabilna rešenja za neke od glavnih problema u zaštiti bilja.

U poslovanju je ostvarena neposredna saradnja i zajedničko delovanje sa Privrednim društvom HEMIKS DOO Velika Plana.

Naša vizija je osoposobljavanje Privrednog društva AGROVISION DOO i svih korisnika usluga – kupaca, za poštovanje i primenu standarda koje postavlja zakonska regulativa u oblasti zaštite bilja, sredstava za zaštitu bilja i sredstava za ishranu bilja u EU i u Srbiji.